Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринок виходить нове покоління Honda Accord

Тиждень тому, без зайвого пафосу японська компанія Honda провела презентацію бізнес седану під назвою Accord. Враховуючи важливість даного сегмента для загального успіху будь якого бренду, японський виробник дуже ретельно підійшов до розробки ювілейного десятого покоління своєї легендарної моделі.

С першого погляду зрозуміло, що новий Accord орієнтований на американського споживача комфортних та великих автомобілів в кузові седан. Водночас, новачок виглядає значно свіжішим та сучаснішим ніж попередник, який наприкінці свого життя майже не згадувався як цікавий та конкурентоздатний транспортний засіб. В 2017 році японці вирішили слідувати тенденціям та запропонували Accord з 4-циліндровими бензиновими турбодвигунами невеликого об’єму та гібридну силову установку.   

Після моделі на ім’я Civic, Accord став другим у черзі за новим дизайном екстер’єром. Треба визнати, що саме крупніший Accord виглядає більш гармонійно та вишукано. Нове обличя та конструкція кузова змінюють відношення до седану з незрозумілого на позитивний.

У салоні Honda обіцяє створити класичну атмосферу преміум сегменту. Інтер’єр буквально напічканий сучасними технологіями до яких можна віднести інформаційно-розважальну систему поєднану з 8-дюймовим сенсорним екраном. Навіть у базі є Apple CarPlay та Android Auto. Якість матеріалів оздоблення не гірше ніж у європейських конкурентів моделі – кожний елемент салону чудово виглядає та приємний на дотик.

В залежності від модифікації Accord втратив від 50 до 80 кг зайвої ваги. Полегшення конструкції кузова відбулося не тільки з використанням легких матеріалів, а і встановленням моторів з турбонаддувом. Базовий 1,5-літровий агрегат видає 190 к.с. та 260 Нм крутного моменту. Топовим на сьогодні є 2-літровий двигун на 250 к.с. Обидва двигуни агрегатуються з автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Гібридний варіант Honda Accord поєднує 2-літровий агрегат та два електродвигуна. В результаті старань інженерів було досягнуто економію палива майже на 40% в порівнянні з попередником.

На європейський ринок новий седан надійде восени 2017 року. Вартість базової комплектації  Honda Accord становитиме біля 25 тисяч євро…

 

26.07.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринок виходить нове покоління Honda Accord

Політика конфіденційності